Wie zijn we?

Ons adviesbureau werd opgericht in 2005. Wij weten door de correcte service meer en meer klanten te bedienen met het juiste advies.

Onze knowhow vloeit enerzijds voort uit een 20 jaar lange ervaring met betrekking tot vermogensbeheer en anderzijds door verdere specialisatie van onze zaakvoerder in strategisch management.

Hierdoor weten wij steeds een kwaliteitsvol advies te leveren. Dit wil zeggen kort, duidelijk interpreteerbaar, juist en verstaanbaar aangebracht.

Wij adviseren kleine en middelgrote ondernemingen, lokale overheden, non-profit organisaties, verenigingen en grote vzw’s.
Wij bieden een eerlijke en professionele dienstverlening aan. Een dienstverlening waar kwaliteit primeert. Wij luisteren vooreerst naar onze klanten en benaderen hun vraag serieus en discreet. Wij zorgen ervoor dat de klant steeds betrokken is bij het gehele proces. Wij denken mee met onze klant.

Wij bieden een doorzichtig en eerlijk prijslabel aan. Wij zorgen steeds voor een gedetailleerde prijsopgave. De klant betaalt enkel voor het verkregen advies. Geen vaste basistarieven, geen langlopende contracten,….

Wij hebben ook naambekendheid gekregen door de manier waarop wij klanten benaderen in onze adviesverlening. Zo geven wij ook gratis advies voor courante problemen waarbij een kort antwoord volstaat. Dit verstaan wij ook onder een eerlijk prijslabel.

Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn onze waarden.

De zaakvoerder van ons adviesbureau is Gui Vrancken.

De Woninghuurwet, mag het ook anders ?, 1995, 112 blz. Download inleiding en besluit

 

Balanced Scorecard in lokale openbare besturen, efficiƫntie en effectiviteit daadwerkelijk verhogen, 2012, 61 blz.

Civil servants and their managers are executing processes, previously being wrongly executed (by other civil servants), to be sure things are done right, that they hardly have time to decide if they are doing the right things.

vrije bewerking Carl Vrancken, 2012 (voormalig zaakvoerder, auteursrechtelijk beschermd)

 

De KPI van het begrijpen, is het aantal woorden dat je schrijft. De target is, kleiner dan het aantal woorden dat je denkt.

Carl Vrancken, 2012. (voormalig zaakvoerder, auteursrechtelijk beschermd)