Bericht uit Washington Post, 11-01-2020 (schrijfwijze in VS om 1 november 2020 aan te geven)

Zonet, 18.38 PM on the first of nov 2020, lezen wij dat de huidige President Donald Trump de verkiezingen heeft gewonnen.

Zo hebben wij in het verleden ook onze analyses aangekondigd.

Mensen met een beetje gezond verstand en die NIET kijken naar de reguliere media (propaganda machine) weten dat Trump de verkiezingen wint. Komen er opstanden? misschien. Al dan niet in elkaar gezet voor de burgerbevolking (de idioten onder hen en dat zijn er heel veel) te doen geloven dat het begrip democratie bestaat. Misschien moeten de stemmen herteld worden, misschien moeten de verkiezingen wel opnieuw gebeuren? misschien gebeurt er wel iets aan een stemlokaal? alle scenario’s zijn mogelijk om van deze verkiezingen iets spectaculair te maken en om uiteindelijk de echte leiders van deze wereld verder te laten werken met het intimideren van mensen. Trouwens het ideale middel om van onze zogenaamde democratie een dictatuur te maken. Die dictatuur is er altijd al geweest, maar men noemde het ‘democratie’ (lees hiervoor de leestip onder dit bericht). Doordat er misschien iets gebeurt aan een stemlokaal of door de zogenaamde rellen die losbarsten moet de overheid ingrijpen. Het recept PRS (Problem Reaction Solution) wordt hier gebruikt.

Hoe zien wij deze herverkiezing nu reeds, twee dagen voor deze show? Eenvoudig, wie de Amerikaanse ambassade verhuist van Tel Aviv naar Jeruzalem in 2018, mag zijn prijs (opnieuw 4 jaar marionet spelen) ophalen op 3 november 2020.
Same story in Rusland.
Moeilijk is dit niet als je weet wie de wereldorde bepaalt.

De vraag is dan waarom er nog verkiezingen zijn? Dezelfde reden waarom men gaat kijken naar een circusvoorstelling, film, theatervoorstelling, muziekoptreden,….

Vandaar de oproep: stop met kiezen.

Tot slot (zoals gebruikelijk in onze blogrubriek): een leestip: “Slaaf van de Staat” van Joop Meijeren.

 

 

 

 

 

STUUR EEN BERICHT

© 2020 Vrancken Consulting