Beleggen is één zaak. Analyses maken een heel andere zaak.

Via de nieuwsbrief van februari 2014 konden jullie vernemen dat met Belgacom aandelen gouden zaken te doen zijn in turbulente beurstijden.

U kan uw reactie op de nieuwsbrief hier posten. Wij kijken alvast uit naar uw reactie. Schrijf ze zouden wij zeggen.

Fragmenten uit de nieuwsbrief

 Bijgevoegd artikel “Twijfels over Volvo Gent” laat er geen twijfels meer over bestaan. Trouwens ook al vroeger aangehaald de ingenieurs bij Volvo Gent worden uitgestuurd naar het buitenland om daar productielijnen op te zetten. Is het duidelijk? Of is het nog ongeloofwaardig? Lees dan het artikel in Trends in bijlage. Mijn conclusie die ik verder maak is…heel snel geschreven…veel ontslagen, meer werkloosheid, staatskas leeg, leningen kunnen niet betaald worden, banken met problemen (en ze zijn nog steeds in problemen in België), sociale onrust (de kiemen voor een latere burgeroorlog in EU worden nu gezaaid)  en bovenal vele vele vele koopjes op de vastgoedmarkt binnenkort in Belgïe. Vastgoed tegen bodemprijzen. Dit is een feit dat ik al jaren verkondig. Mensen die een woning zoeken om te investeren, wacht nog even jullie kunnen prikjes doen binnenkort. Onze maatschappij in België wordt een waar slagveld! Lees ook mijn blogs hieromtrent.

…….

Brainwashen is van alle tijden en leugens nog meer! En dan spreken over Geert hoe ondemocratisch hij wel zou zijn.  Ik wens hem een dikke proficiat met Nexit. Een pluim voor de Engelse studiedienst die de studie heeft uitgevoerd. De tekst staat in wacht voor mij als ‘dringend te lezen’. Breng een bezoek aan de website http://www.geertwilders.nl/ . De tekst van Nexit is in bijlage.

……..

Wat ik wil meegeven uw spaargeld zal zwaar getaxeerd worden (en nog eens als wij de euro verlaten). Mijn boodschap is en blijft VLUCHT met uw geld naar het buitenland, buiten EU. “Hoe?”zeggen mensen dan, Of  ”voor mij is dit niet zinvol ik heb niet veel geld”,….nee, het blijft altijd en voor iedereen meer dan zinvol om met uw geld uit Europa te vluchten. Spaargeld blijft spaargeld, hoe veel of hoe weinig het is. Dat is juist de essentie van het begrip. Sparen doe je voor de toekomst en deze toekomst wordt de vermogensbelasting VOLLEDIG weggenomen. Door Di Rupo of Geens vanaf mei 2014. Ik tip en ben bijna zeker dat DI RUPO II een feit is. Verkiezingen kunnen via PC heel gemakkelijk gemanipuleerd worden. Dit gebeurt al jaren. Je gaat het zien N-VA heeft heel stemmen, uiteraard geen meerderheid. Zo blijft het ‘geloof’ bij de niet zo slimme burgers bestaan dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen. Er volgen vele maanden van onderhandelingen om de monstercoalitie te vormen.

……..

Mijn analyse: (opgelet omwille van tijd en ruimte beperk ik mij tot de essentie en kan leiden dat het misschien niet helemaal duidelijk is)

De overheid heeft geld nodig. Dus Belgacom wordt verkocht.

Bellens is te duur om te ontslaan door een overnemer, dus men ontslaat hem voor de overname. Dit is puur politiek en bij de overnemer kan de politiek niet meer spelen, vandaar dat men nu moest overgaan tot het ontslag van Bellens.

De nieuw politiek benoemde CEO, mevrouw Dominique Leroy (PS) en de nieuwe raadsleden (Stefaan De Clerck CD&V) van Bestuur beslisten net dat  de dividend politiek (uitkeren van winst) drastisch wordt teruggeschroefd tot bijna zero. En dit net nadat mevrouw Domnique is aangesteld. Kan het niet duidelijker!!!!. Trouwens Dominique verdient al meer dan 650.000 EUR. Weer eens volksverlakkerij!!!  De krant DE MORGEN schrijft het volgende op 05/02/14 :“De regering kan zich niet houden aan het loonplafond van 650.000 euro voor de nieuwe CEO van Belgacom. Dominique Leroy heeft via allerlei extraatjes zicht op aanzienlijk meer.” (bron De Morgen).

 Dus wat doet Belgacom vanaf heden (boekjaar 2013): een mooi spaarpotje aanleggen op de balans van Belgacom. Als er een kandidaat overnemer is, is dit uiteraard fantastisch nieuws voor de overnemer. Een overnemer ziet niet liever dan CASH staan op de balans van een bedrijf.  Het zou anders heel verwonderlijk zijn dat de Belgische overheid zich jaren rijkelijk heeft bediend van een dividend uit Belgacom om de begroting in evenwicht te kunnen brengen en dit plots nu niet meer wenst. Dus de overheid verkoopt haar aandelen Belgacom.

Zo simpel is het.

………………

Politiekers en vakbonden zijn egotrippers. MACHT en GELD is belangrijk voor hen. Het enige wat telt. Kan men het van enige logica verzinnen dat de inkomstenbron bij uitstek bij vakbonden de werkloosheidskeringen zijn die worden toegekend aan hun leden? Maw die vakbonden hebben er alle belang bij dat er veel werklozen zijn….

……………

Dit is wat ik bedoel. De mensen zijn GEESTELIJK ziek door een gebrek aan geloof.

……………

 

STUUR EEN BERICHT

© 2020 Vrancken Consulting