Naast de VS dollar is er uiteraard de  Indianse Rupee. Koop hem nu. Is nu totaal waardeloos, maar binnen enkele jaren, kassa kassa kassa.

Je ziet,  je kan veel geld verdienen met het verhandelen van munten en je hoeft er geen belasting op te betalen. Zo legaal als dividenden uitkeren via financiële constructies en vervolgens de advocaat, Meester Axel Haelterman inhuren om te laten zeggen dat alles legaal is en was. Open eenvoudig een rekening in een vreemde valuta. Je mag ze gerust aangeven de rekening in de belastingen. Er is niks fout mee om een rekening in vreemde valuta te hebben. Op koersschommelingen betaal je geen belasting. Wel op de intresten die je zou hebben op de rekening. Vraag een rekening die geen intresten opbrengt veel praktischer. En dan kan je natuurlijk van munt naar munt gaan, van land naar land,…. En uw erfenis is weer eens veilig voor de successierechten.

Meer tips: consulteer mij.

Voor mij ligt in de RUPEE een heel groot potentieel. De economie van India moet nog echt op gang komen,…..dat land heeft potentieel als de infrastructuur wordt verbeterd en ze zijn ermee bezig, maar bovenal Indiërs zijn echte zakenmensen. Sluwe zakenmensen. Chinezen zijn daarintegen geldwolven, snel rijk worden. Indiërs worden liever langzaam rijk en blijven dan rijk. Ook hier is er het verband tussen geloof en economie te vinden. In China is er geen verband te vinden door het jarenlange dictatoriale communisme, in India is er wel een sterk verband. Linkse troep is voor niks goed.

AMEN Milton!

Zie maar de koers van de chinese yuan. Niet echt te beleggen. Staat nu teveel onder druk door internationale economie en intern beleid.

Grafiek_RupeeGraf_Yuan

 

 

 

 

STUUR EEN BERICHT

© 2020 Vrancken Consulting