Adviesbureau

Ons adviesbureau werd opgericht in 2005. Wij weten door de correcte service meer en meer klanten te bedienen met het juiste advies.

Onze knowhow vloeit enerzijds voort uit een 20 jaar lange ervaring met betrekking tot vermogensbeheer en anderzijds door verdere specialisatie van onze zaakvoerder in strategisch management.

Hierdoor weten wij steeds een kwaliteitsvol advies te leveren. Dit wil zeggen kort, duidelijk interpreteerbaar, juist en verstaanbaar aangebracht.

 

Wie zijn onze klanten?

Wij adviseren kleine en middelgrote ondernemingen, lokale overheden, non-profit organisaties, verenigingen en grote vzw’s.

 

Onze mission statement

Wij bieden een eerlijke en professionele dienstverlening aan. Een dienstverlening waar kwaliteit primeert. Wij luisteren vooreerst naar onze klanten en benaderen hun vraag serieus en discreet. Wij zorgen ervoor dat de klant steeds betrokken is bij het gehele proces. Wij denken mee met onze klant.

Wij bieden een doorzichtig en eerlijk prijslabel aan. Wij zorgen steeds voor een gedetailleerde prijsopgave. De klant betaalt enkel voor het verkregen advies. Geen vaste basistarieven, geen langlopende contracten,….

Wij hebben ook naambekendheid gekregen door de manier waarop wij klanten benaderen in onze adviesverlening. Zo geven wij ook gratis advies voor courante problemen waarbij een kort antwoord volstaat. Dit verstaan wij onder een eerlijk prijslabel.

Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn onze waarden.

 

STUUR EEN BERICHT

© 2020 Vrancken Consulting